fredag 26 september 2008

Förvirrad

Hur många gånger om dagen är det okej att gå in i ett rum för att göra eller hämta något och så när man står där vara helt tom i huvudet och inte ha en aning om vad man skulle göra? Räknas det som en förmildrande omständighet att man fixar en massa annat på vägen även om man inte minns vad man skulle göra egentligen? Fann mig själv stå och strirra på Storbusens leksakshylla tidigt härom morgonen när jag skulle hämta kläder till honom. Där kunde jag stått länge om jag inte för ovanlighetens skull kom på vad anledningen till att jag stod i det rummet var. Han har nämligen, inte helt ovanligt, sina kläder i garderoben. Läste just om Alzheimer Café någonstans i Djursholm. Undrar om jag kvalar in?

3 kommentarer:

Himlen Runt Hörnet! Sala sa...

Haha, du är rolig du!
Light-varianten tror jag många har blivit välsignad av!
Man slipper komma ihåg vissa saker...

Himlen Runt Hörnet! Sala sa...

Jag igen!!
Kanske åker jag till Madde i morgon! Min man har sista ordet, så vi får se om det fixar sej. Han ska iväg på kurs med en som ska ta körkort och köra med honom. Men morfar kan nog vara barnvakt.
Har du möjlighet att komma dit kanske??

anni sa...

Halloj Camilla!
Nä, imorgon ska båten upp och sedan har jag scrapmara på Papprika inbokad så då tar jag mig inte förbi Madde! Ni får ha en trevlig lördag utan mig!