söndag 5 oktober 2008

Scrappat i tordags

Kändes som en kul grej att minnas alla skatterna i Storbusens ficka!

Var på scrapmaraton på Papprika igår och hade en så bra dag! Vilka goa tjejer som samlas där! Jag fick nog bara en layout helt klar men höll på med åtminstone fyra. De kommer här vad det lider. Sedan så plockade jag ihop material för att göra babyalbum inför en kurs jag ska hålla på Papprika den 11/11. Tanken med kursen är att alla ska få ihop ett album till sin bebis (före detta bebis?!) under kurskvällen och det kommer att bli jättekul att dyka ner i gulliga och tuffsöta bebisdekorationer.

Medan jag hade en toppendag gick det mindre bra för övriga familjen med deras aktiviteter. Busarna skulle bada med mormor i hennes simhall, men efter att ha försökt där och på ett ställe till som var stängda för bad gav de upp och åkte norrut igen för att gå på bio hemma i Täby. Det visade sig att det inte fanns någon film som storbusen inte hade sett eller kunde tänka sig så det blev till att åka hem.
Maken som skulle ut på sjön med vänner var vild och galen och kraschade med hakan på en vattenskoter på eftermiddagen. Jag visste inget om det förrän på kvällen när han ringde och berättade om de fem stygn han sytt i hakan.

1 kommentar:

Jenny sa...

Vilken bra idé att dokumentera skatterna dom släpar på, har inte tänkt på det, tack.
Det låter som ni hade en härlig mara, ohhh jag hade så gärna velat vara med men Boysen hade varsin fotbollscup, lördag och söndag,men det var jättekul det med. Känner dock att jag inte marat på längs. Siktar in mig på november och håller alla fingar och tår i kors. Hoppas, hoppas.
Blev han snygg med stygn i hakan ;)