onsdag 28 november 2007

Varför scrappa?


För några veckor sedan sa lillbusen faktiskt i slutet av nästan varje mening. Då hade han gjort det ett tag och det kändes som att han alltid skulle göra det. Jag bestämde jag mig för att scrappa det och igår när jag kom till skott insåg jag att FAKTISKT-perioden redan är över. Svisch...imorgon börjar han skolan och om en vecka flyttar han hemifrån. Var tar tiden vägen? Jag hinner inte med!

söndag 25 november 2007

flera bebisar...


Här är lilla M som jag hade förmånen att träffa på brunch förra helgen. Hon var en riktig liten söting! Jag gillade verkligen hennes sparkdräkt - funderade på att skaffa något liknande själv men är kanske ca 37 år för gammal eller så... Papperet från déjà views, lilla kuvertet, bradsen och bokstäverna kommer från Reprint!

lördag 24 november 2007

Vad är då detta?



Inte mycket scrappat under den här veckan alls. Men ett litet pyssel till kusin Elvira som vi hälsade på idag har det blivit i alla fall. Hon sov och sov och ville inte prata med sina kusiner.

Lyckades glömma bort att lyssna på mig själv i radion idag på Kombi men blev påmind efteråt av svärfars söta fru som ringde och tyckte att jag var så bra. De hade spelat in och skulle spela upp för sina vänner. Jag kände mig mest generad när jag lyssnade sedan på webradion med det var gulligt av henne ändå såklart. Varför tycker man att man själv låter så konstig? OCH låter jag verkligen så där???

tisdag 20 november 2007

Känns öken?

nä, inte tillsammans med er, mina killar! Mas Palomas-öknen är så cool!
Men nu sitter jag här själv och oroar mig lite inför ett möte imorgon. Ska bli skönt när det är över och på kvällen ska jag ut och äta med mina goa jobbarkompisar! Försöker tänka på det istället!

måndag 19 november 2007

också från scrapbookingmästarefinalisthögen..


..vilket långt ord det blev. Står nog inte i SAOL.

Har sett föreställningar i 1:an och blev så glad att dottern dök upp på slutet. Det gjorde hela min kväll! Höll på att grina ihjäl mig förra avsnittet och trodde att mor/dotter relationen var körd eftersom jag trodde det skulle vara lika i alla avsnitt. Men lite olika blev det och tack för det! (Ni som inte sett detta fattar noll förstår jag - så kan det vara)

go´natt!

söndag 18 november 2007

vilket veckoslut!


Efter sö-to med magsjuka hos tre av fyra möjliga i familjen, och nej jag slapp inte, så for jag in till radiohuset i fredags morse för att prata om scrapping med P4:as Kombi. Eftersom jag inte pratat i radio sedan vi gjorde närradio när jag var 14 var jag lite nervös och pratade fort, fort tror jag. Ja, ja det finns väl teknik för att ordna det mesta så det löser sig nog.

Igår var vi på mycket mumsig brunsch hos vänner som flytt Stockholm för Västerås. Hela vår föräldragrupp i samband med våra älsta barn var där och det var så kul att träffa alla. Vi har blivit många med åren, så 10 vuxna och 12 barn pratade och åt och lekte och var här och där och överallt. Jag vet att ni tjuvläser ibland, så tack för igår!!

Idag är vi så där lagom söndagströtta. Svärfar men fru är här och nu ska jag uppdatera dem på barnens album!!

torsdag 15 november 2007

en modig unge


Det var kallt vatten i den här duschen, men vad gör det när det är så roligt att duscha?

onsdag 14 november 2007

mer från scrapbookingmästare..


Tänkte att halloweenlayouten nästan passar nu. Vi är ett år yngre och jag betydligt vackrare som prinsessa är här vid tangenterna. Ska kanske rota fram diademet och ha det vid datorn... det var i och för sig i barnstorlek och klämde förfärligt men den som vill vara fin får lida pin. Heter det inte så? Fast varför?

tisdag 13 november 2007

vad händer?


Jo då, jag scrappar en del men inget nytt som går att visa. Fick dock tillbaka en bunt layouter i brevlådan från Scrapbooking mm. Det var mina finalistbidrag till deras mästartävling som presenterades i somras. Känns lite konstigt för en av layouterna började jag med för snart ett år sedan - tänk vad tiden går... Tänkte visa en av de sju i brist på nytt, temat var årstid. De andra kommer någon annan dag!
Annars är det mycket sjuka barn här - magsjuka. Vill inte åka dit själv. BLÄ!

fredag 9 november 2007

liten e - söt som socker!


Har fått en liten favorittjej, fast jag känner henne inte så väl än. Jag tror att hon tyckte det var rätt okej att umgås med mig eftersom hon slog till och var vaken rekordlänge när jag hälsade på. Att hon sedan slagit det rekordet flera gånger om härom natten väljer jag att bortse ifrån. Då sov jag!


Hade lite roligt då jag gjorde denna. Kycklingen är plockad från lilla e:s body och klippt i filt. Journalingspoten och det inramade E:et är déjà views timeless från flickorna på Reprint, tack! Den fina penseln i hörnet är färglagd i photoshop och kommer från Stephanie Shimerdla. Hon har många superfina penslar! Jag har fotat lo:n nu på kvällen och därför blev det lite reflextioner men jag vill visa för syrran/lilla mamman om hon är vaken...kram på dig!

lördag 3 november 2007

ännu mera tomtar..


Ville göra en snabb layout med färdiga textrutor från déjà view och lite söta hjärtan men det slutade med att jag letade minst 20 minuter efter mitt röda dymoband. När jag gav upp letandet och skulle lägga bort dymon insåg jag att det var det som satt i!

fredag 2 november 2007

Jag är moster!!!


Det blev visst så att mina busar satte fart på sin kusin i magen i onsdags. För i natt blev jag moster för första gången till en liten tjej som visst jobbat på att komma ut sedan i onsdags kväll! Jag är faster flera gånger om innan men jag måste erkänna att jag tycker moster låter lite snällare sådär...
Jag har jobbat vidare på en annan surdeg än jul och det är barnens födelsedagar. Inte för att det är något fel på deras födelsedagar i sig men det blir en himla blandning av foton som MÅSTE scrappas. Och måstescrap blir automatiskt tråkigare än scrap jag bara kommer på. Den här känns okej nu ändå för den goa sexåringens och de glada papperens skull!

torsdag 1 november 2007

en ängel och en tomte




Efter att ha lovat tomten på layouten en skrivbordstol i 1,5 månad och eftersom instängdheten började krypa i mig på grund av vabbande med lillbusen blev jag akut sugen på en tur till IKEA igår kväll. Maken behövde följa med som bärare och alltså behövdes barnvakt. Jag ringde de två tjejer som brukar hjälpa oss ibland, men nej. Desperat som jag var ringde jag även min söta lillasyster. Inte för att det är något fel på henne som barnvakt men just nu är hon inte så liten alls eftersom det ska komma ut en bebis till dem på söndag, om det är en punktlig en, och därför var det kanske lite fräckt. Jag sa att hon fick säga nej - men vem vill det till en desperat kvinna? Alltå dök min ängel till syster upp här igår med sin ängel till sambo och vi svichade iväg och köpte en skrivbordsstol, några påsklämmor och lite till!! Tack snälla söta K o S när ni tjuvläser detta!