tisdag 28 oktober 2008

Ett album om Storbusens första...

...gjorde jag klart igår på Papprika med gulliga papper från Die cuts with a view.

söndag 26 oktober 2008

Lite mys på kalaset

Min fina syster och hennes guldklimp.

måndag 20 oktober 2008

Vilken lördag - för mätt för att skriva..

En av mina födelsedagspresenter var en avsmakningsmiddag på Edsbacka Krog. Vi var där i lördags kväll, satt i ett eget orange rum och det var verkligen en intressant upplevelse. Det allra mesta var jättegott och jag är nästan mätt fortfarande. Det blev åtminstone 12 rätter och 9 sorters vin. Jag min trångsynta människa hade inte riktigt tänkt på att det gjordes vin i Kina, men ett av dem kom därifrån och var så gott! Men inte skuttar man från bordet efteråt direkt. Plus i kanten var att våra söta små busar sov borta så vi fick vakna när vi ville på söndagen dessutom. Undrar lite var man köper griskind - kan vanliga dödliga handla det någonstans?

lördag 18 oktober 2008

en höstlo

En sida med material från Reprint som jag gjorde på Papprikas maraton häromsistens.

tisdag 14 oktober 2008

imponerad

Vi tyckte att det fina vädret i Söndags inbjöd till en utflykt så vi åkte till Mulle Meck-parken i Solna. Vi var inte ensamma om att ha tänkt så. Jag tror att halva stockholm var där, men det var kul ändå. Vilken fantastisk lekpark de byggt! Jag var helt fascinerad av alla detaljer. Dit måste vi åka igen.
Posted by Picasa

fredag 10 oktober 2008

höstblomma



En liten blomma. Jag övar. Stora haken är att jag inte kan rita. Det är ju därför jag gillar foto o papper o datorn så mycket. Men jag kanske lär mig...

torsdag 9 oktober 2008

Faktiskt födelsedag

Oj, vilken dag jag haft fram till nu!

Frukost på sängen
Vacker sång ( fast lillbusen ville hellre titta på tv och äta välling. Det blev välling men inte tv.)
Fina paket
Världens bästa man
Barn som var snälla mot varandra
Träning på F&S så att jag känner mig duktig...

...och så hem för att leka med det som fanns i det ena paketet. Jag förstår varför maken kämpade hårt för att få in program i min nya dator igår kväll ända till natten! Jag har ju fått en liten Bamboo från Wacom och bara lådan den kom i gör en glad! Jag visste inte ens att jag ville ha en tidigare men nu har jag installerat och gjort några små försök. Är också glad för att datorn är up and running efter mycket slit av ovannämda make, ett litet gästpel av kära svågern och en tur tillbaka med datorn till affären där ett nytt nätverkskort tydligen behövdes. Laptopen jag fått låna under tiden jag försökt bestämma mig för ny dator håller på att spricka fast jag rensar den titt som tätt och den är antagligen nära döden den också (som min som dog i våras) men nu blir det andra bullar. Jag ska ha en sååå fin struktur och ordning bland mina dokument.

Nu blir det lite sushi tror jag...

anni - ett år äldre fast glad ändå

tisdag 7 oktober 2008

Solstråle




Den här lilla solstrålen hade jag förmånen att få umgås med en hel kväll förra veckan. Jag var inkallad för att solstrålens mor, aka min lillasyster, och nämda solstråles far, aka kära svågern, skulle på stand up föreställning.
Kvällen höll dock på att sluta i förtid för efter en knapp timme ringer kära svågern och berättar att några andra satt på deras platser i slongen. Alltså de platser han visst råkat bokat att sitta på om ca fyra veckor. Hoppsan! Nu undrade han om de fick gå på bio istället. Ja, inte kunde jag svara: "Ja för sjutton! Gå på bio eller vad som helst för hem kan ni inte komma igen, vi har ju tjejkväll jag och lilla E." Fast det var det jag menade när jag sa att bio var väl en alldeless utmärkt idé.
Så vi fick vår tjejkväll i alla fall!

söndag 5 oktober 2008

Scrappat i tordags

Kändes som en kul grej att minnas alla skatterna i Storbusens ficka!

Var på scrapmaraton på Papprika igår och hade en så bra dag! Vilka goa tjejer som samlas där! Jag fick nog bara en layout helt klar men höll på med åtminstone fyra. De kommer här vad det lider. Sedan så plockade jag ihop material för att göra babyalbum inför en kurs jag ska hålla på Papprika den 11/11. Tanken med kursen är att alla ska få ihop ett album till sin bebis (före detta bebis?!) under kurskvällen och det kommer att bli jättekul att dyka ner i gulliga och tuffsöta bebisdekorationer.

Medan jag hade en toppendag gick det mindre bra för övriga familjen med deras aktiviteter. Busarna skulle bada med mormor i hennes simhall, men efter att ha försökt där och på ett ställe till som var stängda för bad gav de upp och åkte norrut igen för att gå på bio hemma i Täby. Det visade sig att det inte fanns någon film som storbusen inte hade sett eller kunde tänka sig så det blev till att åka hem.
Maken som skulle ut på sjön med vänner var vild och galen och kraschade med hakan på en vattenskoter på eftermiddagen. Jag visste inget om det förrän på kvällen när han ringde och berättade om de fem stygn han sytt i hakan.