måndag 30 mars 2009

Handlat hela hm

Det är sällan jag handlar kläder på nätet men busarna behöver lite nytt och jag tar mig ju ingenstans. Eftersom hm hade 20% på hela beställningen så kändes det som mer än ett sammanträffande och nu har jag knappat in allt jag villle ha och mer därtill. När jag skulle skicka iväg blev det strul och jag fick ringa upp. Det visade sig att hm hade problem med sitt system och min beställning antydde att jag hade minst trillingar här hemma. Det hade blivit minst tre av allt jag beställt. Vilken chock jag fått om beställningen gått igenom så och jag fått hem allt utan att jag märkt något. Fast synd om hm för priset var liksom rätt i alla fall. Men sån´t händer inte det var ju säkert därför jag fastnade...

Här är en lo jag gjorde i fredags. Det är bakgrunden som är huvudsaken. En inscannad, förstorad sida från Storbusens läxbok. Han skulle rita massa möss och jag tyckte de blev så gulliga. Ovanpå bakgrunden placerade jag Tim Holtz-masker och kletade på orange o gul distressink. Mönsterpappren är Sassafrasslass som finns på Papprika.

4 kommentarer:

Jenny sa...

Verkligen härliga små möss han gjort, jag gillar att du bevarat det minnet. Hoppas du mår bättre. Spännande med din beställning, synd att det inte gick igenom med en massa kläder till ett bra pris :)
Sköt om dig, kramar Jenny

Scrapangel sa...

Men kära värld vad snyggt! Jag blir så glad av LOn.

Skönt att op gick bra. Du kan väl höra av dig om du vill ha sällskap till Papprika någon kväll framöver. kram.

Joel Arwani sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Joel Arwani sa...

Gone are the days when shoppers would roam from store to store to complete all their shopping. These days customers want all their clothes klädbutiker and Kläder på nätet under one roof, a store that provides the complete shopping experience.

A lot of apparel stores have realized this tendency of the modern shopper, and they have improvised accordingly. These days there are a number of stores that have completely gone virtual; they have displayed their entire product range along with price tags on their official sites.