måndag 22 december 2008

galet rekord

Vi var på mysigt julfirande hos svärfar igår och därför slog vi till med sovmorgon idag. Barnen och jag satte rekord och var klara att ge oss iväg på 50 minuter efter vi vaknat. Som tur var skulle jag ju hem efter jag lämnat så att jag såg hur jag var klädd!

Ut och in och bak och fram på samma gång. Känns ju okej när lillbusen gör så, men jag?! Jag undrar om fröknarna såg min fina lapp i halsen när jag lämnade? Nu är jag i alla fall vettigt klädd och kommer att titta mig i spegeln innan jag ger mig av.

tisdag 16 december 2008

Var är min bil?

Var inne i sta´n för första gången på drygt två månader för att handla några julklappar. Mycket folk och få parkeringsplatser var det, så jag tyckte att jag snurrade rätt många varv i parkeringshuset innan jag hittade en plats. När jag ska hem hittar jag inte bilen på våning 4, inte på våning 5 och inte heller på våning 6. Då började jag fundera över vad jag skulle göra om bilen helt enkelt var borta. Till slut fann jag den på våning 3 så så mycket kan jag inte ha snurrat innan jag parkerade ändå. Det är nog mest i huvudet det snurrar!