fredag 26 september 2008

Förvirrad

Hur många gånger om dagen är det okej att gå in i ett rum för att göra eller hämta något och så när man står där vara helt tom i huvudet och inte ha en aning om vad man skulle göra? Räknas det som en förmildrande omständighet att man fixar en massa annat på vägen även om man inte minns vad man skulle göra egentligen? Fann mig själv stå och strirra på Storbusens leksakshylla tidigt härom morgonen när jag skulle hämta kläder till honom. Där kunde jag stått länge om jag inte för ovanlighetens skull kom på vad anledningen till att jag stod i det rummet var. Han har nämligen, inte helt ovanligt, sina kläder i garderoben. Läste just om Alzheimer Café någonstans i Djursholm. Undrar om jag kvalar in?

torsdag 25 september 2008

Hej Bloggen o alla!

Kom visst av mig lite igen här men nu är jag tillbaka. Lillbusen blev bra igen och är bara vanligt förkyld nu och vi har svensk mark under fötterna. Jag gjorde en lo med samma buse med lite saker från papprika. Den blev visst vårig fast fotona är från augusti, men det skadar inte tycker jag. Brukar du scrappa här o nu foton eller från när som helst? Jag gör nog mest från när som helst.

måndag 15 september 2008

Life is lovlely

Kan verkligen rekomendera Rhodos i september. Synd bara att vi tittar på allt det fina innifrån rummet. Lillbusen är inne på sin fjärde sjukdag o har över 40 i feber. Han tycker antibiotika nr två är så äcklig att han kräks upp den å så får vi börja om igen. Idag ska vi till sjukhus här för provtagning för att de ska försöka ta reda på vad felet är. Verkar det som jag tycker synd om mig själv? Ja , fast mest synd är det om lillbusen.

lördag 13 september 2008

En fjäril

Tänk att barn (läs syskon) är så olika. Storbusen skulle göra mycket och springa långt för att slippa bli målad i ansiktet och bara för att jag vet det så var jag skeptisk när lillbusen fick chansen igår kväll. Men visst ville han! Igår var han ett farligt lejon. Idag ville han vara en fin fjäril. Och visst blev han! Eftersom jag inte fick ta bort färgen från igår så är han fortfarande lite lejongul i pannan.

fredag 5 september 2008

Var på stand up komedy - kunde inte skratta

Men vad dumt det blev igår. Vi har farfar som barnvakt o skulle gå på Magnus Bertner med kompisar. Sådant blir av alldeless för sällan. Vad händer? Jo jag får något slags magblä och mår sååå illa. Fick koncentrera mig på att max le lite milt när han var som roligast, att skratta kändes som att det skulle bli tråkigt för den som satt framför mig. Klappa i händerna var inte att tänka på förutom på slutet då det kändes som att jag skulle kunna rusa ut i vilket fall om det behövdes utan att det störde för mycket.

Mår tack och lov lite bättre idag. Har lyckats klippa lillbusen utan rymningsförsök för första gången (han försöker, inte jag...). Det blev dessutom riktigt fint, bara lite vid öronen som jag inte får ta ordentligt men det gör jag när han sover. Känns lite konstigt att spara ut till judelockar på honom då vi inte direkt tillskriver oss den religionen. Lillbusens dagis har planeringdag så därför är han hemma med mig fast jag har mutat honom med att vi ska åka och fika nu efter klippningen. Han får fika och jag titta på för inte vågar jag äta någon kaka än.

torsdag 4 september 2008

Hittade ett gammalt foto..

Jag håller på och omorganiserar och städar i några skåp och bland mina scrapsaker för att få en egen plats till allt och för att det inte ska bli så rörigt så fort jag pysslar med något. Senaste tiden har jag fått flytta runt saker hela tiden för att kunna göra det jag vill. Ska jag skriva något ut måste jag lägga högen på skrivaren på mitt mappskåp, ska jag ta fram ett papper måste jag flytta samma hög från mappskåpet till något annat (o)lämpligt ställe osv. Nu ska det bli ordning och reda! Tittade igenom lite gamla foton mitt i fixandet och blev sugen på att scrappa det här:
Trots att fotot är suddigt så tycker jag såå mycket om det. Lillbusen är bara någon vecka och storbusen är stolt storebror. Jag passade på att använda lite grejor som låg framme på skrivbordet så kunde jag lura mig själv att jag kom en bit på väg i städandet.

Bakgrundspapperet o de turkosa pärlorna är från Kaisercraft och finns hos Reprint. Tack Marie o Ulle för att ni skämmer bort mig med fina saker!
a

onsdag 3 september 2008

Bubbelbad är kul


Lillbusen kan nästan bada hur länge som helst om det är bubblor med i karet. Bubblorna blir köttbullar och annat mumsigt som han bjuder mig på.

tisdag 2 september 2008

måndag 1 september 2008

En mysig kväll på Papprika..

..har jag haft ikväll. En massa trevliga människor droppade in och jag är glad att jag åkte ner trots förkylningströtthet. Det blev någon slags variant av "det jag förlorar i väg vann jag i kraft". Nej, jag undervisar inte i fysik just nu... På Papprika mecklade jag med ett minialbum som inte är klart än, men det kommer så småningom.
go´natt
a