söndag 31 augusti 2008

Ego och fina papper


Jag, igår kväll, pillandes med ett lådalbum från "Three bugs in a rug". De är sååå roliga att göra. Det här blir en jullåda med Kaisercrafts papper på. De med fåglarna är mina favoriter. Det finns ett grönt fint också.

a


lördag 30 augusti 2008

Resten av minialbumet jag gjorde igår på formex





Jag skulle lägga till lite text, men ett litet, litet, litet clearstamp s var på rymmen. Ska använda något annat sedan fast jag hoppas egentligen att jag hittar s:et. Stor chans - knappast




fredag 29 augusti 2008

lite trött..

..ska hoppa i säng med min Marian Keyes bok. Kom fram till del två igår kväll och blev så snyftig. Måste läsa vidare nu o se vad som händer. Vill bara visa något jag gjort på mässan idag. Det är baksidan på ett album från Kaisercraft - fortsättning kommer...

Vår goa granntjej..


..som fått egen studsmatta nu.
a
ps synd Camilla att du inte kommer förbi!

torsdag 28 augusti 2008

Det ska ju vara en scrapblogg det här..

..men jag har mest gjort saker till Reprints formexmonter senaste tiden och därför har det varit lite tomt på scrap. Nu är formex igång och här är en lo med nya fina Kaisercraftpapper och bling från både Reprint och Kaisercraft.

Det blev väldigt svart och rååsa, har visst inte fattat det där med accentfärg. Jag minns att jag gillade den kombinationen sommaren efter 6:an. Jag hade rosa byxor och en svart tröja med v-ringning fram och bak - det var så fint tycket jag...
a

onsdag 27 augusti 2008

så har jag ingen mail mer...

Min webmailsleverantör har lagt ner och just precis nu så finns jag inte i änden av min adress. Känns skumt. Vad gör jag nu? Tror inte det hjälper att ropa på mamma... testar kära maken. Hjääälp!

tisdag 26 augusti 2008

söndag 24 augusti 2008

Kräftor och jul



Var på kräftskiva igår i glada vänners lag och hade supertrevligt. Måste bara komma ihåg att ta fram skidkläderna till nästa års kräftskivor, för fy vad jag frös. Att jag inte frös ihjäl beror på att jag fick låna en jacka av en sann gentleman!

Jag pysslar ju en massa till Reprints monter på formex men har inte haft så mycket att visa. Två julsnuttar kommer här i alla fall. Papperet från Kaiser scrapbook med de röda fåglarna känns som jag kommer att använda igen. Jag är helt kär i det. Det sitter på ett coolt album, också det från Kaiser, med inbyggd julgran som jag håller på och gör klart. Den lilla tomten är jag också kär i fast han är snart sju år äldre än på bilden nu.

a

fredag 22 augusti 2008

Storbusen börjar skolan på riktigt.


Ååh så spännande att vara med på skolstart i ettan. Och med en alldeless riktig Fröken i fin klänning. Få egen skolbänk och penna och böcker...
Jag kände mig riktigt högtidlig och rörd när jag var med storbusen igår. Mitt första intryck av fröken var riktigt gott och det känns skönt. Hon bjöd de som var pirriga i magen på skolpiller från en stor röd strut med fransar och bokmärken och bara struten gjorde mig nöjd. Kanske bor det en scrappare i storbusens fröken? Busen själv verkar också rätt nöjd med att ha börjat ettan men det har inte varit lätt att få ur honom något om vad de egentligen gör. Har ju hört att det brukar vara så men är ju så nyfiken!
a

torsdag 21 augusti 2008

Oj!

För ganska länge sedan fick jag den här utmärkelsen av söta Jenny och för inte så länge sedan av kära Carina.
Tack tjejer, vad glad jag blev! Kul att ni gillar att hälsa på här!
Jag skickar den vidare till:

Annika
Pia
Jenny
å sist men inte minst
Carina
a

tisdag 12 augusti 2008

Jag kommer att få sååån träningsvärk..

Idag är en mellandag mellan semester och jobb. Busarna mjukstartar nytt fitids och ny dagisgrupp och jag ska försöka plugga/skriva css idag o imorgon är det riktig jobbstart.
Det kändes som det var dags att komma igång med träning igen. Alltså var jag iväg till F&S efter lämningarna och körde ett pass i gymmet. Det var kul, så kul att det blev ett långt pass och jag bara vet hur mör jag kommer vara imorgon. Alltså vet jag även att jag behöver sparkar i baken och hejarop för att komma iväg igen på torsdag. Hjälp!

a

tisdag 5 augusti 2008

Sötaste kusiner


Oj, vad lilla kusin E skrattade när Storbusen showade för henne. Han hade svårt att sluta eftersom det var lätt beroendeframkallande att höra henne. Vi hade förmånen att ha lilla E och kära syster på besök några dagar i båten och det var mysigt!

måndag 4 augusti 2008

Tillbaka till vardagen

Lagom tills detta hemska väder drog in över landet parkerade (så säger lillbusen) vi båten och är tillbaka hemma igen. Under några dagar ska dygnet vändas tillbaka för att passa dagis-, fritids- och jobbtider. Jag är så glad över den semester vi haft! Det känns verkligen som den laddat mina batterier för att vara lite klyshig (hur stava?). Det hann inte gå lång tid hemma innan jag halkade in i mitt pysselrum och snart kommer det något scrappat här igen. Idag har jag gjort vinter och jullayouter till formex - hela jag är dränkt i glitterlim som egentligen skulle hamna på snöflingor.